Arhitekturni premazi

Pri KANSAI HELIOSU si ne moremo predstavljati sveta brez premazov in barv. Zato želimo vsem omogočiti, da bi svoj svet uredili po lastnih željah, z živimi barvami, ki prinašajo veselje in umetniški navdih. Naš širok nabor izdelkov tako omogoča učinkovite sistemske rešitve za profesionalno rabo, kot tudi izdelke popolnoma prilagojene samostojni uporabi naših strank.

Dan za dnem skušamo naše proizvode prilagoditi vašim željam in vas presenetiti z izjemnimi značilnostmi, kot so priročen nanos, najvišja mera zaščite in lep končni videz. Zato stremimo k nenehnim tehnološkim nadgradnjam, da bi zagotovili visokokakovostno dekoracijo in zaščito. Našo skrb za okolje dokazujemo tudi z vpeljevanjem novih, okolju prijaznih proizvodov, in s sodelovanjem z lokalnimi skupnostmi pri ekoloških projektih.

 

 

Fantazija brez meja

Sodoben mešalni sistem dopolnjuje manjkajoč spekter barvnih odtenkov pri že pripravljenih barvnih zmeseh. Celoten sistem sestavlja na tisoče barvnih odtenkov, večina pokrivnih premazov naših blagovnih znamk pa je na voljo v trgovinah z ustrezno opremo in računalniško tehnologijo. Poleg izbire barv je pomembno tudi, kako različne barve delujejo v prostoru ter ena drugo dopolnjujejo. To lahko preverite na naših barvnih kartah in s strokovnjaki v lokalnih oblikovalskih studiih v vseh bolje založenih trgovinah.

 

Premazi za lesene, kovinske in plastične površine

Za dekoracijo in zaščito lesa lahko izbirate med tremi osnovnimi tipi premazov – lazurami ali prozornimi premazi, emajli in laki. Z razvojem novih in izboljšanih sredstev in ob upoštevanju svetovnih trendov na področju premazov, naši pokrivni premazi poskrbijo za dekoracijo, zaščito in oplemenitenje videza lesa. Laki se uporabljajo v zaključni fazi, kot del sistema za dekoracijo in zaščito lesenih površin, predvsem pa naši laki za parket ohranjajo naravno lepoto lesa z minimalno potrebo po vzdrževanju.

Kovinskim predmetom z barvanjem ne zagotovimo le zaščite, ampak tudi plemenitost in toplino, raznolikost in privlačen videz. Kovine imajo omejeno življenjsko dobo, njihova največja sovražnika pa sta voda in zrak. Zato je pomembno, da jih pred nanosom pokrivne barve primerno zaščitimo in s tem preprečimo rjavenje in propadanje. Ponujamo emajle za kovine, pokrivne premaze oziroma emajle, ki ne poskrbijo le za zaščito površine, ampak ji dodajo tudi barvo in sijaj.


Plastični
materiali (trd PVC) v zunanjih prostorih potrebujejo posebno nego, predvsem ko so izpostavljeni vremenskim vplivom. Premazi z UV zaščito so najboljša rešitev za doseganje dolgotrajne zaščite.

 

Rešitve za zidove in konstrukcije

KANSAI HELIOS ponuja tudi vse, kar potrebujete za dekoracijo in zaščito zidnih in stropnih površin različnih kompozicij. Najdete lahko vse od impregnacije, izravnalnih mas in notranjih zidnih barv pa vse do dekorativnih večbarvnih premazov, barv za posebne namene, biocidnih sredstev, fasadnih barv, ometov in barv za beton.

 

Rešitve za tla

Flooring-solutions1

Kreativnost nima meja in pri KANSAI HELIOSU želimo to pokazati tudi z rešitvami za tla.

Lesene talne površine – sodobna tradicija

Les, najbolj plemenit naravni material, ki že leta uspešno prestaja preizkušnje, dokazuje svoje številne tehnične in okoljske prednosti. Isti filozofiji sledijo naše rešitve za lesena tla.

Ponašamo se s široko paleto proizvodov za lesene talne površine, ki nam omogoča, da se ne glede na raznolike dejavnike prilagodimo vsaki želji. Vrhunska kakovost in strokovnost, ki sta temelj naših rešitev za talne površine, hkrati ponujata trajno zaščito za tla, obenem pa zagotavljata lepo obarvanost, ki se odlično sklada z naravnim materialom in naravo okoli nas.

Floor Expert – tla kot edinstvena umetnina

Tudi ko so vaše zahteve glede optične in dekorativne kakovosti talnih površin zelo visoke, vam omogočamo izbiro različnih, umetniško edinstvenih in dekorativnih tal. Kombinacija dizajna in funkcionalnosti je tista, zaradi katere je ta rešitev tako vsestranska.

Ker je proizvod izdelan na osnovi smol, je primeren za uporabo v zasebnih nepremičninah, saj se ponaša s sodobnim dizajnom in zagotavlja udobno hojo, hkrati pa ga odlikuje tudi enostavno vzdrževanje. Poleg tega se je v komercialnem sektorju po zaslugi svoje izjemne trajnosti in ekonomske učinkovitosti že dokazal na milijonih kvadratnih metrov površine.

Flooring-solutions2
Za več informacij obiščite:

www.helios-deco.com
www.belinka.com
www.color.si
www.zvezda-deco.com
www.chromos.eu
www.helios-profi.com

HELIOS Tinting

HELIOS TINTING, oddelek v KANSAI HELIOSU, skrbi za pigmentne paste in tinting tehnologijo za naše premaze. Koloristično in servisno izobraženi sodelavci nudijo podporo strankam na različnih trgih. Sodelovanje z drugimi oddelki in stalni stiki s strankami na terenu nam dajejo povratne informacije, s katerimi se hitro prilagajamo dinamičnim potrebam na trgu.

Koloristični produkti oz. pigmentne paste so plod lastnega razvoja in know how-a. Različni tipi vodnih in topilnih past so namenjeni arhitekturnim premazom in premazom za industrijsko prodajo. Vsak sistem pigmentnih past je opremljen z zbirko receptur različnih barvnih kart in nians na podlagi želja naših strank.

 

Koloristični laboratorij je opremljen z različnimi inštrumenti, spektrofotometri, svetlobnimi komorami in pripadajočim softwarom v skladu z zadnjimi standardi barvne metrike. Za svetovanje glede mešalne opreme (dozirniki, stresalniki in giroskopski mixerji) so usposobljeni serviserji, ki so izšolani s strani priznanih proizvajalcev opreme. Z lastnim tinting programom sledimo trendom in pokrivamo vsa področja, ki so potrebna za celosten tinting pristop.

Za več informacij obiščite spletno stran: www.helios-tinting.com